Djelatnici Žito d.o.o održali predavanje na međunarodnom skupu "Kako smanjiti gubitke i bacanje hrane: od polja do stola"
Ponedjeljak, 20. Listopad 2014 10:10
Iz perspektive subjekta u poslovanju s hranom o održivosti u primarnoj proizvodnji su govorili Danijel Šabić, voditelj kvalitete, i Blanka Kundakčić, stručni suradnik u zaštiti okoliša iz Žita d.o.o.
Na skupu su prezentirani ekonomski, socijalni i okolišni aspekti upravljanja održivosti u Žito d.o.o. Predstavljene su dobre prakse poput integrirane proizvodnje u ratarstvu, praćenja ekonomičnosti u svinjogojstvu i sustava oporabe gnojovke i stajnjaka. Pogledajte prezentaciju na http://www.hah.hr/index_vijesti.php?id=1020 .
Na web stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili ugodno korisničko iskustvo. Kolačiće koristimo i za analitičke svrhe, kako bismo nadogradili i poboljšali web stranicu te pripremili relevantan sadržaj i poruke oglašavanja. Ako se slažete s upotrebom kolačića, molimo da to potvrdite.
O kolačićima i politika privatnosti
O kolačićima i politika privatnosti